CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_florcirerer2
Portada > Actualitat > Notícies > La Zona de Barraques, un espai amb una programació pròpia

La Zona de Barraques, un espai amb una programació pròpia

04/06/2015

Cal Joc acollirà algunes de les activitats previstes en el programa de la festa com tallers, jocs infantils, exhibicions esportives i concerts

Per segon any consecutiu la 35ª Festa de la Cirera inclourà la coneguda com a Zona de Barraques, situada a Cal Joc. Es tracta d’una iniciativa promoguda pel col·lectiu Èxit que compta amb la col·laboració d’entitats torrellenques i que vol convertir-se en un espai de convivència entre els visitants i els veïns del municipi.

Durant tot el cap de setmana a la Zona de Barraques es desenvoluparan activitats de caire lúdic entre les que hi haurà tallers, animació i jocs infantils, música en directe i exhibicions esportives. Cal Joc serà l’escenari divendres del sopar de carreters, organitzat pel Casal de Joves La Troka, i d’una paella popular que oferirà diumenge un dels grups de l’Esplai Arc de Sant Martí. El concert del grup torrellenc Rumba Ke D Rumba i del grup de versions The Soultans esperen omplir l’espai dissabte a la nit.

Aquest any la Zona de Barraques promou una iniciativa anomenada “Fes la volta”. Els visitants rebran una polsera que hauran de marcar en cadascuna de les barraques en el moment de realitzar una consumició. Els que aconsegueixin omplir-la podran participar en el sorteig d’un lot de cerveses que es realitzarà coincidint amb el tancament de la celebració. L’actuació del Grup Vocal Zetzània servirà de cloenda de la 35ª Festa de la Cirera.

Arxivat a: General
Barraques 2014

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 11/08/2020 a les 11:04h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona