CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > Extingit l’incendi que va afectar a la zona de Can Vinyals

Extingit l’incendi que va afectar a la zona de Can Vinyals

06/06/2015

Per motius de seguretat es va decidir suspendre el Correfoc, un dels actes de divendres al vespre previst en el programa de la 35ª Festa de la Cirera

Ahir a la tarda es va produir un incendi a la zona de Can Vinyals, davant la piscina municipal. A hores d’ara el foc es troba totalment extingit tot i que ahir al vespre els bombers continuaven remullant l’àrea afectada. Tot i no ser gaire extensa, la proximitat a les vivendes va fer que es prenguessin algunes mesures de seguretat i es van desallotjar algunes cases i també l’escola bressol municipal. Les causes de l’incendi encara es desconeixen.

En les tasques d’extinció hi van participar 14 dotacions terrestres de bombers, dos hidroavions i dos helicòpters. Des de l’Ajuntament de Torrelles es vol agrair la seva col·laboració a l’ADF i Protecció Civil de Torrelles així com les ADF´s de les poblacions veïnes de Begues, Corbera, Gavà, Viladecans, Sant Boi i Sant Vicenç dels Horts. Així mateix es demana als ciutadans que extremin les precaucions. Per motius de seguretat es va decidir suspendre el Correfoc que estava previst per divendres al vespre en el marc de la celebració de la 35ª edició de la Festa de la Cirera. 

Arxivat a: General
Incendi a Can Vinyals
Incendi a Can Vinyals
Incendi a Can Vinyals
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/10/2020 a les 09:29h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona