CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Notícies > Gran èxit de la 35ª edició de la Festa de la Cirera

Gran èxit de la 35ª edició de la Festa de la Cirera

11/06/2015

Aquest any s’ha superat la xifra de visitants i els pagesos i firaires asseguren que han augmentat les vendes de cireres i altres productes artesanals

Els dies 6 i 7 de juny Torrelles va celebrar la Festa de la Cirera que, com en altres edicions, va tornar a ser un èxit. Aquest any l’esdeveniment ha vist créixer el nombre de visitants, tot i la reducció de l’espai expositiu i la conseqüent reducció de parades. Els firaires i pagesos asseguren que s’han incrementat lleugerament les vendes tant de cireres com d’altres productes gastronòmics i artesanals.

 Més d’una vintena d’entitats i 350 voluntaris han participat en l’organització de més d’una quarantena de propostes incloses en el programa d’activitats. La implicació de la ciutadania també ha estat clau en l’èxit de la festa. Un exemple ha estat la Zona de Barraques que ha tornat a convertir-se en un espai de trobada que ha comptat amb una gran afluència de visitants. L’única activitat que es va haver de suspendre per motius de seguretat va ser el Correfoc previst per a divendres al vespre, a causa de l’incendi que va cremar a la tarda a la zona de Can Vinyals.

La 35ª Festa de la Cirera es va tancar diumenge amb el lliurament de premis. La Cirera d’Argent a la millor presentació va ser per a Jordi Deu que es va emportar un 44,8 % dels vots. Un total de 1.203 persones van participar en aquesta votació popular. Els finalistes van ser Joan Mut que va obtenir el 21,03 % i Lluis Riera amb un 4,9 % dels vots. La Cirera d’Or al producte de major qualitat dels conreats a Torrelles va ser per a Martí Deu que va comptar amb el suport d’un 31,5 % dels vots que, en aquesta categoria, van ser un total de 1.175. En segona i tercera posició van quedar en Josep Deu i en Jaume Roig amb un 15,2 i un 11,2 % dels vots respectivament.

 L'Ajuntament de Torrelles de Llobregat vol agrair la col·laboració de totes les persones, entitats i col·lectius locals que, un any més, han fet possible la celebració de la 35ª Festa de la Cirera i han posar el seu granet de sorra per fer d'aquest esdeveniment un referent no només al municipi sinó a tota la comarca.

Arxivat a: General
35ª Festa de la Cirera
35ª Festa de la Cirera
35ª Festa de la Cirera
35ª Festa de la Cirera
35ª Festa de la Cirera
35ª Festa de la Cirera
35ª Festa de la Cirera
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/04/2021 a les 11:34h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona