CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_cireres3
Portada > Actualitat > Notícies > Important baixada de l’atur amb una taxa que es situa per sota del 10 %

Important baixada de l’atur amb una taxa que es situa per sota del 10 %

11/06/2015

En els darrers mesos s’ha mantingut una tendència a la baixa que ha convertit Torrelles en un dels municipis amb menys desocupats de la comarca

Les darreres dades publicades per l’Observatori Comarcal del Baix Llobregat corresponents al mes de maig del 2015, mostren que l’atur al municipi de Torrelles va baixar durant el mes passat, situant la taxa en el 9,8 % de la població activa. Un total de 310 persones estaven registrades a les llistes de l’atur a finals de maig, 18 menys que el mes anterior, el que suposa una variació del 5,5 %. Actualment, la taxa d’atur al municipi es troba gairebé 4 punts per sota de les mitjanes comarcal (13,7 %) i catalana (13,5 %).

Aquestes xifres confirmen una tendència a la baixa en els darrers mesos, una evolució que ha convertit Torrelles en el sisè municipi amb menys atur de la trentena de poblacions que pertanyen al Baix Llobregat. Des del consistori es valoren de forma positiva aquestes dades i es destaca el treball realitzat per l’actual equip de govern que durant tota la legislatura ha prioritzat les polítiques socials i de generació d’ocupació.   

Arxivat a: General
Atur
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/10/2021 a les 16:19h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona