Nou cartipàs municipal per al mandat 2015-2019

Divendres, 3 de juliol de 2015 a les 00:00
El document estableix les competències delegades que assumeixen els integrants de l’equip de govern per als propers quatre anys

El passat 29 de juny es va celebrar a l’Ajuntament de Torrelles un ple extraordinària en el que es va donar compte del nou cartipàs municipal. El document estableix el nomenament de quatre tinences d’alcaldia així com la distribució de responsabilitats entre els 9 regidors que formen el nou equip de govern municipal, dels quals 7 pertanyen a l’agrupació CAT Torrelles i 2 a Convergència i Unió.

La primera tinença d’alcaldia recau en Isabel Martínez que és també la nova regidora de Governació, Serveis Socials i Gent Gran. Maria Roig és la segona tinent d’alcalde i coordina les àrees de Cultura, Educació i Comunicació. La tercera tinença d’alcaldia recau en Miquel Yuste, regidor d’Hisenda i Promoció Econòmica. Iolanda Escala és la quarta tinent d’alcalde i porta les àrees de Manteniment i Via Pública i de Serveis Urbans. Jose Gallardo és el nou regidor de Protecció Civil i Joventut; Toni Escudero és el responsable de Medi Ambient i Mobilitat; Sebastià Guichandut és el nou regidor d’Esports, de Solidaritat i Cooperació i d’Atenció Ciutadana i Participació; i Eduard Garcia assumeix la responsabilitat de les àrees de Sanitat i Consum. L’alcalde, Ferran Puig manté les seves competències en Relacions Institucionals, Règim Intern i Organització i Urbanisme i Obres Públiques.

En aquesta sessió extraordinària es va admetre la renúncia a l’acta de regidor de dos integrants del grup d’ERC-AM i es van designar els representants de l’Ajuntament en els òrgans d’altres institucions. També es van aprovar les retribucions i indemnitzacions que rebran els càrrecs públics durant aquest mandat 2015-2019. Finalment, es van establir aspectes organitzatius com la periodicitat dels plens ordinaris que se celebraran a les 21 h del tercer dijous dels mesos de gener, març, maig, juliol, setembre i novembre.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:11