CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Notícies > Torrelles es consolida com un dels municipis amb la taxa d’atur més baixa de la comarca

Torrelles es consolida com un dels municipis amb la taxa d’atur més baixa de la comarca

09/07/2015

El percentatge de desocupats continua disminuint i a finals del mes de juny es va situar en el 9,4 %, quatre dècimes inferior a la xifra del mes anterior

Les darreres dades publicades per l’Observatori Comarcal del Baix Llobregat corresponents al mes de juny del 2015, mostren una tendència a la baixa de l’atur al municipi. La taxa es va situar en el 9,4 %, quatre dècimes per sota del percentatge del mes de maig. Un total de 296 persones estaven registrades a les llistes de l’atur a finals de juny, 14 menys que al mes anterior, el que suposa una variació del 4,5 %. Actualment, la taxa d’atur al municipi es troba molt per sota de la mitjana catalana (13 %) i de la comarca (13,3%).

Aquestes xifres fan que Torrelles es consolidi com un dels municipis amb la taxa d’atur més baixa del Baix Llobregat. De la trentena de poblacions que pertanyen a la comarca, es torna a situar en el sisè lloc amb menys atur, amb el mateix percentatge que la població veïna de Corbera de Llobregat i només per sobre de Begues, Collbató, Sant Esteve Sesrovires, Sant Just Desvern i Santa Coloma de Cervelló.

Arxivat a: General
Atur
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/10/2021 a les 16:19h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona