CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > L’ADF Puig Vicenç estrena nou vehicle

L’ADF Puig Vicenç estrena nou vehicle

29/07/2015

Amb aquesta nova incorporació el municipi disposa de tres efectius amb càrrega d’aigua per operar en cas que s’iniciï un incendi forestal

La secció torrellenca de l’Associació de Defensa Forestal Puig Vicenç ha incorporat en les darreres setmanes un nou vehicle. Es tracta d’un tot terreny tipus pick up de cinc places que s’afegeix al de dues que l’entitat tenia fins ara. Aquesta adquisició ha de permetre augmentar l’operativitat dels voluntaris de l’agrupació en cas que s’iniciï un incendi forestal i sigui necessària la seva intervenció.

Amb la incorporació d’aquest nou vehicle, que està dotat amb una cisterna, el nostre municipi disposa de tres efectius amb càrrega d’aigua, els dos de l’ADF i un de Protecció Civil. Aquest augment dels recursos materials ha de servir per minimitzar l’afectació de qualsevol foc que es pugui iniciar en el nostre terme municipal o al seu entorn. Recordem que Torrelles és un municipi classificat d’alt risc d’incendi i les altes temperatures dels darrers dies fan augmentar les possibilitat de l’inici d’un foc.

L’ADF Puig Vicenç és una entitat de servei formada per voluntaris que té com a finalitat elaborar i executar plans de prevenció i de vigilància per lluitar contra els incendis forestals. Torrelles disposa d’una secció pròpia d’aquesta agrupació que aglutina també les poblacions de Sant Boi, Begues, Sant Vicenç dels Horts, Cervelló, La Palma i Vallirana.

Arxivat a: General
Vehicle de l'ADF
Vehicle de l'ADF
Vehicle de l'ADF
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/09/2020 a les 09:30h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona