CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > El Xiringuito acomiada l’estiu amb una festa de cloenda

El Xiringuito acomiada l’estiu amb una festa de cloenda

27/08/2015

Can Coll ha acollit més d’una quarantena d’activitats des del passat mes de juny que han comptat amb una gran participació per part de la ciutadania

El proper dissabte dia 29 d’agost El Xiringuito organitza una festa de cloenda al CEM de Can Coll que començarà a partir de les 12 de la nit. La intenció és tancar una temporada plena d’activitats que pretenien oferir alternatives d’oci als torrellencs i torrellenques per tal que poguessin gaudir dels mesos de més calor sense necessitat de sortir del municipi.  

La valoració de la temporada del Xiringuito ha estat molt positiva. La majoria d’activitats han comptat amb una gran participació per part de la ciutadania, sobretot les que es van programar durant el mes de juliol. Només el mal temps ha fet que no es poguessin desenvolupar amb normalitat algunes propostes.

La caminada nocturna, el torneig de futbol sala i el Torrelles City Rockers han estat només algunes de les activitats que s’han organitzat a més de les nits de country, les sessions d’aiguagim i els tallers infantils que també han tingut una molt bona acollida. La piscina municipal ha estat una altra de les opcions més escollides per aquells que han passat l’estiu a Torrelles. L’equipament tancarà les seves portes el proper dilluns dia 31 d’agost. 

Arxivat a: General
El Xiringuito 2015
El Xiringuito 2015
El Xiringuito 2015
El Xiringuito 2015
Darrera actualització d’aquest contingut: 11/08/2020 a les 11:04h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona