CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_abella
Portada > Actualitat > Notícies > Torrelles comença el curs escolar amb prop de 900 alumnes matriculats

Torrelles comença el curs escolar amb prop de 900 alumnes matriculats

18/09/2015

Durant l’estiu s’han realitzat algunes millores en les instal·lacions dels centres educatius i està previst col·locar un terra de sauló en un dels patis de l’escola bressol

Un total de 891 infants i joves han començat el curs escolar 2015-2016 en els centres educatius del nostre municipi garantint, un any més, l’accés de tots els ciutadans a una educación pública de qualitat.

A l’escola Sant Martí aquest mes de setembre hi ha matriculats 373 alumnes, dels quals 33 són nens i nenes que han iniciat el curs de P3. A l’escola Can Coll hi ha un total de 232 estudiants dels quals 21 són també noves incorporacions. Finalment 214 alumnes han començat les classes a la SI Torrelles, dels quals 61 són joves que estudien 1r d’ESO, 51 fan 2n, un total de 49 cursen 3r d’ESO i la resta, 53, són nois i noies de 4t d’Educació Secundària Obligatòria. L’escola bressol, aquest curs 2015-2016, compta amb 72 infants matriculats.

Durant l’estiu s’han realitzat alguns treballs de millora en els centres educatius per garantir el benestar dels alumnes. A l’escola Sant Martí s’han pintat les aules i els passadissos i s’han fet altres tasques de manteniment que han anat a càrrec de la brigada municipal. A l’escola bressol està previst, properament, instal·lar un terra de sauló en el pati dels infants més petits del centre.

Arxivat a: General
Escola Sant Martí
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/09/2021 a les 08:50h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona