CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_abella
Portada > Actualitat > Notícies > Nou parc de bombers que donarà servei a Torrelles en cas d’incendi

Nou parc de bombers que donarà servei a Torrelles en cas d’incendi

01/10/2015

El nou edifici estarà ubicat a Sant Vicenç dels Horts i suposarà una actuació més ràpida en cas de qualsevol incident que requereixi del cos d’emergències

El Departament d’Interior de la Generalitat i l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts han signat un conveni per a la construcció d’un nou parc de bombers voluntaris al municipi veí. Les noves instal·lacions, d’uns 4.000 metres quadrats, han de substituir les ubicades a Santa Coloma de Cervelló, que actualment es troben en mal estat.

El parc donarà servei als municipis de Sant Vicenç dels Horts, Vallirana, La Palma, Pallejà, Santa Coloma de Cervelló i Torrelles, entre d’altres. La seva proximitat permetrà una actuació més ràpida del cos d’emergències en cas que es produeixi un incendi o hi hagi qualsevol incidència que requereixi dels seus serveis.

Les noves instal·lacions comptaran amb una dotació de 32 bombers voluntaris de la secció activa i dos bombers veterans.  Pel que fa a vehicles, compta amb un BUP (Bomba Urbana Pesant), un BRP (Bomba Rural Pesant) i la Unitat de Personal i de Càrrega. El nou edifici disposarà d’una planta baixa destinada als vehicles, despatxos i zona d’equipaments, i una planta primera amb sala d’estar, zona de descans, vestidors i serveis. 

Arxivat a: General
Presentació del nou parc de bombers de Sant Vicenç dels Horts
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/11/2020 a les 10:17h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona