Campanya per censar de forma gratuïta els animals de companyia

Dimarts, 6 d'octubre de 2015 a les 00:00
Durant els mesos d’octubre i novembre el consistori ofereix la possibilitat de realitzar sense cost aquest tràmit que és obligatori per als propietaris de mascotes

L’Ajuntament de Torrelles ha posat en marxa una campanya que pretén conscienciar als propietaris de mascotes sobre la importància d’una tinença responsable d’animals de companyia.  Fins al proper dia 30 de novembre totes les persones que censin les seves mascotes podran fer-ho de manera gratuïta. Aquest és un tràmit que, segons estableix l’Ordenança Municipal Reguladora de Tinença d’Animals (ORTA), han de realitzar de manera obligatòria tots els propietaris de mascotes. La mesura suposa, en primer lloc, una garantia per als mateixos propietaris, ja que agilitza els tràmits de recuperació en cas de pèrdua o de robatori. D’altra banda permet un major coneixement per part de l’administració local dels animals que resideixen a la nostra població.

Censar el nostre animal de companyia és un tràmit molt senzill. Consisteix únicament a complimentar un document específic on apareixen les dades de l’animal i del seu propietari i que s’acompanya d’una fotocòpia del llibre de l’animal. Només es necessari ampliar aquesta informació en el cas dels animals considerats potencialment perillosos.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:11