CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_cireres3
Portada > Actualitat > Notícies > Finalitzats uns treballs de millora a les instal·lacions de Can Pinyons

Finalitzats uns treballs de millora a les instal·lacions de Can Pinyons

06/10/2015

La reforma pretenia recuperar l’espai que periòdicament acull activitats organitzades per les entitats i que es trobava malmès per les humitats

Amb la voluntat de recuperar la planta baixa de Can Pinyons per a l’ús de les entitats locals, des del consistori s’han dut a terme uns treballs de millora que han realitzat personal contractat a través d’un pla d’ocupació. La reforma ha consistit en el sanejament de les parets i el condicionament de l’espai que es trobava malmès per les humitats.

Can Pinyons és un equipament, ubicat al nucli urbà, que acull durant l’any activitats culturals i socioeducatives organitzades per les entitats i col·lectius locals. En els darrers anys ha estat la seu de l’Espai Nadó i del taller de pintura artística i s’hi han realitzat activitats esportives com sessions d’aeròbic. Darrerament la planta baixa es destinava al taller de restauració de mobles antics.

El projecte també preveu la reforma del pati exterior, que es realitzarà en els propers mesos atès que no impedirà el desenvolupament de les activitats que s’organitzen de forma periòdica en aquest equipament.

Arxivat a: General
Treballs de reforma a Can Pinyons
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/07/2020 a les 11:38h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona