CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_cireres3
Portada > Actualitat > Notícies > L’Esbart Sant Martí prepara la commemoració del seu 50è aniversari

L’Esbart Sant Martí prepara la commemoració del seu 50è aniversari

08/10/2015

La secció de l’Ateneu Torrellenc ha organitzat un concurs per escollir la imatge que s’utilitzarà en la difusió dels actes que se celebraran durant tot l’any 2016

L’Esbart Sant Martí ha posat en marxa el nou curs 2015-2016 aquest mes d’octubre amb la mirada posada en la celebració, l’any vinent, del seu 50è aniversari. El passat dia 15 de setembre va tenir lloc la primera reunió amb exdansaires i altres persones vinculades a l’esbart per començar a preparar les activitats commemoratives d’aquesta efemèride.

Una de les primeres ha estat la convocatòria d’un concurs de logotips per escollir la imatge del 50è aniversari, que figurarà en tot el material de difusió dels actes que s’organitzin amb motiu de la celebració. Les persones interessades en participar-hi tenen temps fins al 30 d’octubre de 2015 per a lliurar el seu treball a l’Ateneu Torrellenc de dilluns a divendres de 17 a 24 h. Caldrà deixar-ho en format imprès, en un sobre tancat i amb un pseudònim. El guanyador rebrà dues entrades gratuïtes per assistir a tots els actes de l’aniversari.

L’Esbart ofereix des de fa 50 anys al municipi una activitat d’expressió i coordinació a través de la dansa catalana. Actualment compta amb grups des de P3 fins a ESO, a més del cos de dansa. La intenció de la secció de l’Ateneu Torrellenc és organitzar activitats de commemoració de l’aniversari durant tot l’any 2016. Les persones que hi vulguin col·laborar poden fer arribar un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: General
Esbart Sant Martí

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 11/08/2020 a les 11:04h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona