CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > L’Esplai Arc de Sant Martí comença un nou curs a la seva seu després de la reforma de l’edifici

L’Esplai Arc de Sant Martí comença un nou curs a la seva seu després de la reforma de l’edifici

15/10/2015

Més de 200 nens i nenes participen els dissabtes a la tarda en les activitats de l’entitat que compta amb un clar compromís social amb el municipi

Aquest proper dissabte dia 17 d’octubre es posa en marxa una nova temporada de l’Esplai Arc de Sant Matí. Actualment l’entitat compta amb més de 200 nens i joves inscrits, d’edats que van dels 6 als 18 anys, i està considerat un dels esplais més grans de Catalunya.

La principal novetat d’aquest nou curs 2015-2016 és la reforma de la l’edifici ubicat al carrer Raval Padró, considerat la seu de l’entitat. Les condicions d’habitabilitat i seguretat de la finca havien obligat a l’esplai a traslladar la seva activitat a altres espais del poble. Els treballs han consistit en la construcció de rampes i escales per a millorar l’accés a l’edifici, la substitució de part de la instal·lació elèctrica i la col·locació d’enllumenat d’emergència i extintors per a garantir la seguretat en cas d’incendi. Les obres han permès la construcció d’un nou bany, la reparació de la façana est de la finca i la col·locació d’una tanca exterior. La reforma també pretenia millorar la funcionalitat de l’edifici i s’han aplicat mesures de protecció contra el soroll i d’estalvi energètic.

Des dels seus inicis, l’objectiu de l’Esplai Arc de Sant Martí ha estat sempre treballar amb els infants determinats valors que els ajudin en el seu creixement personal. A través del joc es pretén que aprenguin a conèixer l’entorn i a relacionar-se amb els altres. L’esplai també vol aconseguir la implicació i el compromís dels infants i joves en tot el que es fa al municipi. En aquest sentit, participa activament en les festes majors i altres celebracions populars. L’entitat també organitza excursions i sortides durant l’any a més de les colònies,  campaments i viatges que s’ofereixen cada estiu.

Arxivat a: General
Seu de l'Esplai Arc de Sant Martí
Esplai Arc de Sant Martí
Esplai Arc de Sant Martí
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/04/2021 a les 11:34h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona