CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_abella
Portada > Actualitat > Notícies > El Punt Òmnia reprèn la seva activitat amb nous cursos i tallers per al quart trimestre de l’any

El Punt Òmnia reprèn la seva activitat amb nous cursos i tallers per al quart trimestre de l’any

28/10/2015

El centre ofereix formació relacionada amb les noves tecnologies com l’ús de les xarxes socials, dels smartphones i d’eines de gestió de la informació

El Punt Òmnia de Torrelles ha tornat a obrir al públic després d’unes setmanes sense oferir el seu servei habitual. El motiu ha estat el canvi del professional que es va produir fa unes setmanes i que ha necessitat d’un període d’adaptació per garantir que pogués efectuar correctament la seva tasca de dinamització de l’espai i d’assessorament a les persones usuàries. 

El Punt Òmnia forma part d’una xarxa molt més àmplia que pretén afavorir la integració i la cohesió social de les persones amb dificultats per accedir a les noves tecnologies de la informació. Aquest darrer trimestre de l’any ofereix una gran varietat de cursos i tallers entre els que hi ha formació en xarxes socials, informàtica bàsica, eines d’ofimàtica (Excel, Word i Power point), eines de gestió (Youtube, Dropbox, Prezi i Hoffman) i un curs sobre coneixement del nostre smartphone. A l’espai també s’ofereixen altres serveis com l’assessorament individual en la recerca de feina i suport a les entitats.

Les persones interessades en rebre més informació o en formalitzar les inscripcions s’han d’adreçar al Punt Òmnia situat a la primera planta de l’edifici de Can Sostres. Els horaris de l’espai són de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i dilluns i dimecres a la tarda de 15 a 18 hores.

Arxivat a: General
Punt Òmnia

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 19/10/2020 a les 09:58h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona