CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Imatge d'una de les capçaleres
Portada > Actualitat > Notícies > Torrelles dóna suport a les mobilitzacions contra la violència envers les dones

Torrelles dóna suport a les mobilitzacions contra la violència envers les dones

05/11/2015

S’obre el termini d’inscripció per participar en la III Marxa del Baix Llobregat contra la violència masclista que se celebrarà el proper 22 de novembre

L’Ajuntament de Torrelles vol mostrar el seu suport a les iniciatives que s’organitzen arreu per commemorar el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, que se celebra el dia 25 de novembre. Aquesta data serveix per a recordar que malauradament en la nostra societat continuen existint les desigualtats socials i laborals entre homes i dones i es continuen vulnerant els drets fonamentals del col·lectiu femení.

Diumenge dia 22 de novembre els torrellencs i torrellenques podran participar en la III Marxa del Baix Llobregat contra la violència masclista. En total seran tretze caminades que s’iniciaran en diferents municipis de la comarca i que finalitzaran a les 12 hores al parc de Torreblanca on tindrà lloc l’acte central. Les persones interessades en participar-hi poden formalitzar la inscripció a l’Ajuntament de Torrelles.

Prèviament a aquesta activitat s’organitzen altres arreu de l’estat. El proper dissabte dia 7 de novembre es farà a Madrid una marxa estatal contra la violència envers les dones que comptarà amb representació torrellenca. Es preveu que hi participin dones i col·lectius feministes de tot el territorio espanyol.

Els dies 12, 13 i 14 de novembre a l’Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona se celebrarà el XI Fòrum contra les violències de gènere. Aquesta edició inclou activitats com tallers, xerrades i debats oberts a tota la ciutadania. Les inscripcions per participar-hi es poden formalitzar a través del web www.violenciadegenere.org.

Arxivat a: General
Dia Internacional contra la violència masclista
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/04/2021 a les 11:34h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona