CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Imatge d'una de les capçaleres
Portada > Actualitat > Notícies > La implicació d’entitats i la gran participació de la ciutadania fan de la Festa Major tot un èxit

La implicació d’entitats i la gran participació de la ciutadania fan de la Festa Major tot un èxit

18/11/2015

El Correbous, el cinema i les activitats infantils han estat algunes de les propostes amb més públic juntament amb el ball d’envelat que ha celebrat el seu 5è aniversari

Un any més, la Festa Major de Sant Martí ha tornat a ser un èxit. La celebració en honor al patró del municipi ha comptat amb una gran participació de la ciutadania i amb una gran implicació d’entitats i col·lectius locals. Del 5 al 14 de novembre els torrellencs i torrellenques han pogut gaudir d’un gran nombre de propostes per a públic de totes les edats. Entre les activitats amb més bona acollida cal destacar el Correbous, organitzat pel col·lectiu dels Tres Tombs i que aquest 2015 arribava a la seva setena edició. La sessió de cinema infantil del dia 11 de novembre i l’animació que va oferir l’Esplai Arc de Sant Martí van ser també propostes que van comptar amb una gran participació. 

Els torrellencs i torrellenques també van omplir la plaça Sant Martí per gaudir de la música del ball d’envelat, organitzat pel col·lectiu de jove Èxit, que aquest any celebrava el seu 5è aniversari. No van faltar altres actes que són ja una tradició al municipi com el sopar popular, la ballada de danses tradicionals dels Països Catalans, el 3r concurs d’oficis del bosc per equips, i el Correfoc, en el que hi van participar la colla de diables de Torrelles, els Diables de la Salut de Sant Feliu de Llobregat i els Àngels Diabòlics de Sant Vicenç dels Horts.  

Podeu veure la galeria d’imatges de la Festa Major de Sant Martí 2015 fent clic aquí.

Arxivat a: General
Festa Major de Sant Martí 2015
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/04/2021 a les 11:34h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona