CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Imatge d'una de les capçaleres
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament retira una partida de bosses compostables dels establiments comercials

L’Ajuntament retira una partida de bosses compostables dels establiments comercials

04/12/2015

Darrerament s’ha detectat que algunes d’aquestes bosses han sortit defectuoses i estan sent substituïdes per altres de noves

L’Ajuntament de Torrelles ha pres la decisió de retirar una partida de bosses compostables dels comerços del municipi que podrien haver sortit defectuoses. El motiu és que s’ha detectat que l’empresa distribuïdora va repartir-ne algunes de l’any 2014 que caduquen i, en alguns casos, es poden trencar. El que està fent ara el consistori torrellenc és substituir les bosses que encara resten en els establiments comercials per unes altres de nova producció. Així mateix, s’informa a la ciutadania que aquelles persones que hagin adquirit aquests paquets i els tinguin encara sense obrir poden passar a canviar-los per l’edifici de l’Ajuntament. El consistori reclamarà responsabilitats a l’empresa distribuïdora per les molèsties que aquesta partida defectuosa hagi pogut ocasionar.

Aquestes bosses compostables per a la recollida de la matèria orgànica es venen a un preu assequible gràcies a la compra conjunta que van fer diversos ajuntaments a través de l’Associació de Municipis Catalans per a la recollida porta a porta. L’Ajuntament va signar un conveni de col·laboració amb alguns comerços locals per posar a la venda paquets de 30 bosses a un preu de 2 €, una despesa inferior respecte al cost de bosses compostables d'altres marques.

Arxivat a: General
Bosses compostables
Darrera actualització d’aquest contingut: 11/08/2020 a les 11:04h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona