La planta de triatge de Molins de Rei recupera més envasos que mai

Dijous, 31 de desembre de 2015 a les 00:00
La correcta separació de la matèria orgànica per part dels ciutadans és clau per apartar els envasos de la resta de residus que genera el municipi

El passat mes d’octubre es van recuperar a Torrelles de Llobregat 23.302 quilos d’envasos, gràcies a la planta de triatge de residus inorgànics de Molins de Rei. Aquestes xifres suposen un increment del 33% dels envasos recuperats respecte la mitjana anual, alhora que és la xifra més alta dels últims dos anys.

Aquestes xifres són valorades de forma molt positiva per l’Ajuntament, que li repercuteixen en beneficis econòmics i mediambientals. Tot i així, recorda a la ciutadania la importància de fer una correcta separació dels residus orgànics i inorgànics a casa i seguir l’horari establert per la campanya de recollida Porta a porta. Aquests dies de Nadal i de manera excepcional, la recollida nocturna del dia 31 de desembre es trasllada al primer dia de l’any. Les brosses s’han de treure al carrer a partir de les 20h del vespre i el dia assenyalat per cada tipus de residu.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:12