CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > Un munt d’activitats a la Festa Major de Sant Pau, que se celebrarà del 25 de gener al 7 de febrer

Un munt d’activitats a la Festa Major de Sant Pau, que se celebrarà del 25 de gener al 7 de febrer

12/01/2016

La programació presenta algunes novetats com la galejada de trabucs conjuntament amb el correfoc o la ballada de la MegaTal·lara, per celebrar els 50 anys de l’Esbart Sant Martí

La Festa Major de Sant Pau de Torrelles comença a ser una realitat, i de moment ja s’ha fet pública la programació d’actes, que presenta algunes novetats. Se celebrarà del 25 de gener al 7 de febrer, tot i que els dies previs ja hi haurà activitats. Per primera vegada, la galejada de trabucs es farà conjuntament amb el correfoc de divendres 29 de gener. A continuació, se celebrarà la MegaTal·lara, per celebrar el 50è aniversari de l’Esbart Sant Martí.

El mateix dia tindrà lloc la 33a botifarrada popular, que canvia d’ubicació per traslladar-se a la plaça de l’Ajuntament. L’endemà se celebrarà el concurs de l’Hereu i la Pubilla, amb una gimcana esbojarrada pels carrers del poble. A més, hi haurà activitats tradicionals com la 27a Baixada de carretons, el 33è Concurs d’Estelladors, la 25a Caminada popular o la discoteca de Festa Major (per a majors de 18 anys a partir de la 1h, a diferència del que diu el programa en paper).

Com l’any passat, es reedita el Concurs fotogràfic de Sant Pau, on el guanyador podrà endur-se 200€ per a la millor foto de la festa. Les bases del concurs així com els talls de carrers es poden consultar al web de l’Ajuntament. Per veure el programa sencer, es pot fer clic aquí o descarregar l’arxiu adjunt. 

Arxivat a: General
Festa Major de Sant Pau 2016

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 03/03/2021 a les 13:33h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona