CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_cireres3
Portada > Actualitat > Notícies > Comença la Festa Major de Sant Pau amb més d’una trentena d’activitats

Comença la Festa Major de Sant Pau amb més d’una trentena d’activitats

25/01/2016

La Missa solemne amb la benedicció dels panets i les activitats infantils centren el primer dia de festa

Des de dilluns 25 de gener, Torrelles està de Festa Major. Més d’una trentena d’actes vesteixen el programa, gràcies a la participació de les entitats culturals i esportives del poble i als equipaments municipals. La Missa solemne de la conversió de Sant Pau, a la parròquia de Sant Martí, amb la tradicional benedicció dels panets, és un dels primers actes, a més de l’espectacle de titelles “Rita, la Rínxols i els tres ossos” i la sessió de cinema infantil amb la pel·lícula “Atrapa la bandera”.

Els veritables actes de Festa Major, però, arribaran el cap de setmana, quan el correfoc i la galejada dels trabucs passejaran pels carrers per avisar tots els veïns. Al vespre de divendres es celebrarà la Botifarrada Popular i es ballarà la MegaTal·lara, que commemorarà el 50è aniversari de l’Esbart de Sant Martí. D’entre els actes més populars, dissabte hi ha la gran gimcana del Concurs de l’Hereu i la Pubilla o la discoteca, i diumenge, el 33è Concurs d’estelladors del qual ja se n’han fet proves els dies previs. El mateix diumenge tindrà lloc la primera trobada de vehicles clàssics.

El següent cap de setmana serà el torn de l’esport, amb la 1a cursa infantil organitzada per les AMPES de les escoles i la 25a Caminada popular. Per algunes de les activitats, caldrà tallar el trànsit en alguns dels carrers, sobretot els caps de setmana. Aquestes incidències es poden consultar en el mateix programa de la Festa Major. L’Ajuntament també organitza el concurs fotogràfic de Sant Pau, que premia la millor imatge de la Festa Major amb 200€

Arxivat a: General
Festa Major de Sant Pau 2016

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 03/03/2021 a les 13:33h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona