El correfoc i les actuacions de trabucaires obliguen a prendre mesures de seguretat

Dijous, 28 de gener de 2016 a les 00:00
Els participants, veïns i comerciants dels carrers per on passarà el correfoc han de seguir algunes precaucions

L’Ajuntament de Torrelles ha fet públiques les precaucions i mesures de seguretat a tenir en compte de cara al correfoc de Festa Major i la galejada de trabucs, que se celebra divendres 29 de gener a les 20h del vespre.

  • Per al correfoc:

Els participants al correfoc han de portar roba de cotó de màniga llarga i pantalons llargs, un barret i un mocador per cobrir-se el cap, calçat esportiu o de muntanya i protegir-se els ulls i les orelles. Cal respectar les figures de doc i els portadors, no obstaculitzar el pas ni fer-los caure i seguir les indicacions dels diables i dels serveis d’ordre públic. En cas de patir cremades, han de dirigir-se als punts d’assistència sanitària.

  • Els veïns i comerciants:

Es pot consultar l’itinerari del correfoc al document adjunt. Cal retirar tots els vehicles dels carrers del recorregut, i en cas de viure o treballar en alguns d’aquests carrers, es recomanar abaixar les persianes, protegir els vidres, portes i aparadors amb cartrons gruixuts i no llançar aigua als portadors ni espectadors.

  • En les actuacions de trabucaires:

Les persones amb problemes d’oïda o sensibilitat auditiva, sobretot la gent gran i els infants, han d’adoptar mesures de precaució en els actes on hi participin els trabucaires. 

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:12