CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Notícies > La Festa Major de Sant Pau supera totes les previsions

La Festa Major de Sant Pau supera totes les previsions

02/02/2016

El concurs d’estelladors té més participants que mai des del 1982 i prop de 300 persones ballen la Mega Tal·lara al carrer Major

El primer cap de setmana de la Festa Major de Sant Pau ha demostrat la gran implicació que hi han posat els torrellencs en aquesta edició. El 33è concurs d’estelladors ha fet rècord de participants des del 1982, arribant fins als 44 màxims, i ja es comença a pensar per l’any vinent en crear una categoria femenina. Els guanyadors van ser Jaume Pañella, Gerard Palet i Mill Millet. La Mega Tal·lara, que es celebrava en commemoració del 50è aniversari de l’Esbart de Sant Martí, va ser tan multitudinària com es preveia, i prop de 300 persones van ballar-la al carrer Major.

Els altres actes no es van quedar curts de participació. Divendres al vespre, la botifarrada popular va vendre 560 botifarres, i la baixada de carretons de dissabte va tenir més participants que mai (39 equips). El concurs de l’Hereu i la Pubilla hi va posar el toc d’humor a la festa, i va coronar Maria Palet i Ruben Potrony com a pubilla i hereu de l’any. L’empalmada (la discoteca de Festa Major) va ser un èxit, i molts dels presents van seguir fins a les Matinades, amb la participació més alta que es recorda, amb més de 60 persones.

El programa de Festa Major no s’atura, i aquesta setmana és el torn de les activitats més esportives. Dimecres hi ha la 10a cursa d’orientació nocturna, dissabte s’organitza la cursa infantil per edats i diumenge és dia de la caminada popular. 

Arxivat a: General
Festa Major de Sant Pau 2016

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 08/03/2021 a les 12:36h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona