Torrelles busca joves universitaris per participar en el projecte Innobus

Dijous, 4 de febrer de 2016 a les 00:00
Durant una setmana, es visitaran empreses que plantejaran reptes als participants per fomentar la innovació i l’actitud emprenedora

Torrelles participa en el projecte Innobus de foment de la innovació i l’ocupació entre els joves, impulsat pel Consell Comarcal del Baix Llobregat. El municipi fa una crida als joves universitaris aturats o amb contractes temporals per inscriure-s’hi, com a eina per facilitar la seva incorporació al mercat de treball.

El programa inclou dos matins de ruta per cinc empreses de la comarca i al parc RDIT de recerca i innovació on se’ls plantejaran uns reptes a resoldre. Els participants tindran dues tardes de treball al Citilab de Cornellà i un matí per presentar les seves propostes a les empreses i al jurat.

Els interessats han de tenir una actitud emprenedora i estar motivats pel talent i la innovació. Per a participar-hi, hi ha temps per a presentar la sol·licitud a l’Ajuntament de Torrelles fins al dia 15 de febrer. La llista de seleccionats es farà pública el 22 de febrer i el projecte es desenvoluparà durant la setmana del 7 a l’11 de març.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:12