CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_florcirerer2
Portada > Actualitat > Notícies > Les escoles i l’Institut celebren jornades de portes obertes

Les escoles i l’Institut celebren jornades de portes obertes

23/02/2016

Can Coll i Sant Martí rebran les visites dels pares al matí i a la tarda dels dies 3 i 9 de març, respectivament, i l’Insitut obrirà el dimarts 1 a partir de les 18 h

Les escoles de Torrelles celebren jornades de portes obertes aquest mes de març, abans de les preinscripcions als centres educatius de cara al curs que ve. L’escola Can Coll obrirà el 3 de març en horari de matí i de tarda: a tres quarts de deu i a un quart de quatre. Com que coincideix en horari de classe, demanen als pares que la visitin sense els infants, per poder fer les explicacions amb més calma i sense distraccions.

L’escola Sant Martí ho farà la setmana següent, el 9 de març, en horaris similars: a dos quarts de deu del matí i a un quart de quatre de la tarda. En el cas de la Secció Institut, és el més matiner: dimarts 1 de març ja celebra portes obertes, però ho fa, aquest sí, fora de l’horari escolar, a les sis de la tarda.

El període de preinscripció escolar per al segon cicle d’infantil, primària i secundària obligatòria és del 30 de març al 7 d’abril, i la matrícula es farà del 13 al 17 de juny. Les jornades de portes obertes serveixen perquè els pares dels futurs alumnes puguin visitar les instal·lacions i conèixer el projecte educatiu del centre de la mà de professors i directors. 

Arxivat a: General
Escola Can Coll
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/06/2021 a les 13:30h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona