Presentació de les propostes del futur parc al segon taller de Cesalpina

Dijous, 25 de febrer de 2016 a les 00:00
Els veïns participen en la segona sessió del procés participatiu opinant sobre com hauria de ser el nou espai

El passat dissabte 20 de febrer es va dur a terme el segon taller del procés participatiu de Cesalpina, centrat en les propostes per al nou parc. Prop d’una vintena de veïns van assistir a la jornada que va tenir lloc a l’Ateneu torrellenc i que va comptar amb la presentació de l’alcalde de Torrelles, Ferran Puig, sobre el terreny on anirà ubicat el parc.

Un dels moments centrals del taller va ser la presentació pública de propostes per al parc que havien elaborat cinc veïns a través del qüestionari sobre el projecte. Posteriorment, tots els assistents van posar en comú les seves idees en tres grups de 5 i 6 persones cadascun, de manera que cada grup va configurar una proposta pròpia de parc. Tots els grups van ser molt participatius, fet que facilita la feina posterior de redacció del projecte del futur parc, per tal que s’ajusti al màxim a les necessitats de la ciutadania.

Durant la jornada es va aprofitar per presentar els resultats del qüestionari ciutadà, en base a totes les respostes recollides. El projecte de Cesalpina també inclou una millora de la connexió a peu a través de nous itineraris. 

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:12