CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > La Biblioteca inicia un nou cicle de cinefòrum

La Biblioteca inicia un nou cicle de cinefòrum

03/03/2016

La nova activitat vol ampliar l’oferta cultural i potenciar la lectura alhora que es projecten pel·lícules

La Biblioteca Pompeu Fabra estrena una nova activitat trimestral: un cinefòrum. Un cop al mes, s’organitzaran projeccions de pel·lícules de caràcter social i educatiu, que comptaran amb una introducció prèvia a la pel·lícula, per explicar-ne el context, i un petit debat al final, que servirà per intercanviar impressions i idees. A la sala polivalent s’hi realitzaran les sessions, que tindran lloc el segon dijous de març, juny, setembre i desembre i on es faran crispetes i es podrà portar menjar.

L’objectiu principal de la nova activitat és el d’ampliar l’oferta cultural de la Biblioteca de Torrelles, però també el de fomentar la lectura a través de les pel·lícules. Al final de cada projecció, es posarà a disposició del públic el llibre en què s’ha basat el film per agafar-lo en préstec, i així iniciar en la lectura persones que no hi estan avesades.

A més, el cinefòrum també és una manera de potenciar el préstec de filmografia que tenen disponible a la biblioteca, així com el de llibres. L’activitat està adreçada a tot tipus de públic per fomentar la cohesió social. 

Arxivat a: General
Biblioteca Municipal Pompeu Fabra
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/05/2020 a les 12:13h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona