CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
boira hivern
Portada > Actualitat > Notícies > Protecció Civil de Torrelles busca voluntaris

Protecció Civil de Torrelles busca voluntaris

16/03/2016

L’associació actua en situacions de risc, com ara incendis o accidents, per evitar danys en persones i béns

Protecció Civil de Torrelles busca incorporar persones voluntàries a la seva associació per garantir el servei públic que ofereix. Aquesta entitat actua sobretot en situacions de risc, com un incendi o un accident, per preservar la seguretat i evitar els danys en persones i béns. Col·labora molt estretament amb els cossos de seguretat i emergències, elabora plans de protecció civil i fa tasques preventives i de vigilància.

L’únic requisit per formar part dels voluntaris de Protecció Civil és ser major d’edat. L’associació ofereix cursos de formació i la possibilitat d’obtenir titulació en els àmbits de la prevenció i la seguretat. A més, els  associats obtindran un coneixement ampli del territori i el municipi i podran col·laborar amb altres entitats, especialment els ADF, grup de defensa forestal.

Les voluntaris de protecció civil són persones altruistes, motivades per l’ajut als altres. Els interessats en formar-hi part poden dirigir-se al regidor de Protecció Civil, José Gallardo, a través del telèfon 694 49 55 35 o el correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: General
Protecció Civil Torrelles
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/09/2020 a les 09:30h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona