CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Notícies > Èxit de participació a la Festa dels Tres Tombs, amb carros vinguts d’arreu

Èxit de participació a la Festa dels Tres Tombs, amb carros vinguts d’arreu

13/04/2016

Els Grallers de Torrelles, Peluts Rodamons i l’Esbart Sant Martí col·laboren amb la passada

La Festa dels Tres Tombs celebrada el 9 i 10 d’abril passat ha estat un gran èxit de participació. Els torrellencs s’han bolcat en les activitats organitzades tot el cap de setmana, especialment en la passada de diumenge, on van venir carros de Gavà, que es van sumar als propis de Torrelles. A banda dels carruatges de cavalls, diverses persones particulars també hi van participar per beneir els seus animals.

L’associació Peluts Rodamons va desfilar per les passades amb els seus gossos, i els Grallers de Torrelles van ser els encarregats d’amenitzar el recorregut amb el so de la gralla i el timbal. L’entitat convidada d’enguany va ser l’Esbart Sant Martí, que va ballar un ball d’homenatge abans de començar per commemorar el seu 50è aniversari.

Dissabte a la tarda, els nens es van animar a participar a la passejada amb carro i la xocolata desfeta amb galetes que s’oferia. Tot seguit es va fer l’ofrena floral a Sant Antoni i es va lliurar la senyera a l’església de Sant Martí.

Arxivat a: General
Festa dels Tres Tombs 2016
Festa dels Tres Tombs 2016
Festa dels Tres Tombs 2016
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/04/2021 a les 11:34h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona