Una quarantena de participants a la jornada per elaborar el PAM metropolità

Dimarts, 19 d'abril de 2016 a les 00:00
Torrelles acull un debat dels municipis de l’àrea de la serralada (Corbera, La Palma, Sant Climent i Begues)

Torrelles ha acollit dilluns 18 d’abril una de les jornades del procés participatiu per elaborar el Pla d’Actuació Metropolità de l’AMB. Una quarantena de persones, entre càrrecs electes, tècnics i ciutadans en general, han participat del debat, que ha girat entorn de la mobilitat, els espais agrícoles i la cooperació intermunicipal.

L’acte ha comptat amb una presentació a càrrec de l’alcalde de Torrelles, Ferran Puig, i el director de planificació estratègica de l’AMB, per presentar el procés que s’està seguint per elaborar el pla que ha de marcar les polítiques dels municipis metropolitans en els propers anys.

Els participants es van repartir en quatre grups de treball per establir prioritats i definir possibles actuacions, que després es van posar en comú. En general, es van establir com a punts importants la protecció del medi i les zones agrícoles, la promoció de l’economia vinculada a les potencialitats del territori, la millora del transport públic i una gestió més transparent i propera als municipis petits per part de l’AMB.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:12