CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_cireres3
Portada > Actualitat > Notícies > Es presenta el projecte de connectors de Cesalpina per millorar la mobilitat

Es presenta el projecte de connectors de Cesalpina per millorar la mobilitat

06/05/2016

En l’últim taller del procés participatiu es van detallar les fases de treball i el finançament previstos per als dos projectes

Cesalpina estarà connectada amb senders urbans, per tal de facilitar la mobilitat a peu entre els diferents carrers. Aquest és el projecte que s’ha presentat en el darrer taller del procés participatiu “Cesalpina millora amb tu” que va tenir lloc el passat 30 d’abril. Després de consultar la ciutadania per diversos canals, el consistori torrellenc ha presentat aquesta proposta de connectors, més útil i viable tant paisatgísticament com econòmicament.

El regidor de Medi Ambient i Mobilitat, Toni Escudero, va explicar que els nous senders permetran als veïns desplaçar-se amb seguretat pel barri per sota la línia elèctrica. A més, els camins seran accessibles per tothom. A banda dels connectors, l’alcalde de Torrelles, Ferran Puig, també va avançar la previsió de millorar les voreres i l’espai públic, com havien demanat els veïns.

Fases de treball i pressupost concrets

En l’última sessió participativa, l’alcalde va presentar les fases de treball previstes per al desenvolupament del futur parc de Cesalpina i els connectors, així com les fonts de finançament dels dos projectes. L’Ajuntament hi destinarà algunes partides del seu pressupost, i també es buscaran subvencions supramunicipals o recursos propis del veïnat. 

Arxivat a: General
Últim taller procés participatiu
Últim taller procés participatiu
Últim taller procés participatiu
Últim taller procés participatiu
Últim taller procés participatiu
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/10/2020 a les 09:58h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona