Subvencions per a nous autònoms i la contractació de persones desocupades de Torrelles

Divendres, 27 de maig de 2016 a les 00:00
El consistori aprova la convocatòria de nous ajuts per potenciar l’activitat econòmica

Les empreses que contractin persones desocupades de Torrelles i els que es donin d’alta com a autònoms podran rebre subvencions municipals. L’Ajuntament ha aprovat una nova convocatòria per potenciar l’activitat econòmica del municipi i afavorir la creació d’ocupació. Així, les noves contractacions per un període mínim d’un any, a persones que es trobin en situació d’atur, podran ser beneficiades amb 3.000 €, mentre que els nous autònoms empadronats a Torrelles podran rebre 500€.

Ajuts per als establiments comercials

A més, la convocatòria també fa referència als establiments comercials de Torrelles. L’Ajuntament finançarà el 50% de les despeses de millora i modernització dels comerços fins a un màxim de 1.000 € per sol·licitud. En concret, es potenciarà la millora de l’accessibilitat o l’eficiència energètica, la millora de la imatge i la modernització de l’establiment, amb l’adequació de l’aparador, el mobiliari o la retolació; i la millora de la gestió del negoci.

Totes les sol·licituds es poden presentar fins el 31 de desembre al Servei d’Atenció Ciutadana. Per consultar les bases senceres i tots els requisits, es pot fer al document adjunt. 

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:12