Arrenca la Festa de la Cirera a la zona de Barraques

Divendres, 3 de juny de 2016 a les 00:00
Aquest divendres 3 de juny ja hi ha tallers familiars, concursos i el sopar de carreteres a Cal Joc

Torrelles ja està de festa des d’aquest divendres 3 de juny, amb la zona de Barraques funcionant a ple rendiment, tot i que la inauguració oficial no és fins dissabte. A la tarda se succeiran els tallers familiars de dansa, artístics o les exhibicions d’aeròbic, amb les activitats per als més grans com el Concurs de titius o el Torneig de regates. Per afavorir l’esperit de germanor, al vespre s’organitza el sopar de carreters, en què hi ha taules, cadires i brasa disponible perquè cadascú es faci el seu sopar.

La festa de la Cirera tindrà un dels actes més importants dissabte 4, amb la inauguració oficial que comptarà amb la presència de Josep Pena Sant, director de serveis territorials d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya a Barcelona. Just després dels parlaments, a les 12h del migdia, s’inauguraran l’Exposició de Cireres, organitzada per l’Esbart de Sant Martí, i el Mercat de Cireres, on comprar-les acabades de collir.

Per als visitants que arribin amb cotxe a la Festa, cal tenir present que l’accés al casc urbà està tallat per als que no siguin veïns. L’Ajuntament ha habilitat aparcaments a Catalunya en miniatura i Can Balasch de Baix, amb autobusos llançadora fins al centre, i a Can Coll i Can Roig.

Per a consultar totes les activitats de la Festa de la Cirera, es pot consultar el programa adjunt. 

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:12