CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_florcirerer2
Portada > Actualitat > Notícies > La piscina del CEM Can Coll s’obre per Sant Joan

La piscina del CEM Can Coll s’obre per Sant Joan

22/06/2016

La nit de la revetlla, el Xiringuito obre des de les 12h de la nit fins les 6h del matí amb la música de DJ’s locals

Després de les obres de reforma i millora de la seguretat, la piscina del CEM Can Coll obre per Sant Joan. El dia 24, de 11:30 a 19:30h, estarà oberta al públic, i ho farà cada dia fins el 4 de setembre a un preu de 4€, tot i que els torrellencs gaudiran del 50% de descompte. La piscina obrirà completament millorada, amb el vas nou, la platja amb material antilliscant adequada per caminar-hi descalç, i la piscina petita una mica més nova.

A més, s’ha canviat el sistema de depuració de l’aigua, substituint el clor per l’aigua salina, que neteja i desinfecta l’aigua de manera automàtica. L’aigua tindrà nou vegades menys de sal que l’aigua de mar i és menys agressiu que el clor.

La nit abans de l’obertura de la piscina, la revetlla de Sant Joan, el Xiringuito ha organitzat una festa. Des de les 12h de la nit fins les 6h del matí, hi haurà servei de bar i música amb DJ’s locals. L’entrada serà gratuïta. 

Arxivat a: General
Piscina municipal
Piscina municipal
Piscina municipal
Piscina municipal
Darrera actualització d’aquest contingut: 11/08/2020 a les 11:04h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona