CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_abella
Portada > Actualitat > Notícies > Millores en el sistema de calefacció i aïllament de l’escola Sant Martí per guanyar en eficiència energètica

Millores en el sistema de calefacció i aïllament de l’escola Sant Martí per guanyar en eficiència energètica

23/06/2016

Les obres milloraran el confort dels alumnes i faran disminuir les factures de consum

Aquest estiu, durant els mesos de juliol i agost en què els infants tenen vacances escolars, l’escola Sant Martí se sotmetrà a unes obres per millorar l’eficiència energètica de l’edifici. Les actuacions se centraran en el sistema de calefacció, que es regularà electrònicament per zones, i en l’aïllament de les instal·lacions. D’aquesta manera s’aconseguirà millorar el confort de tots els estudiants tant a l’estiu com a l’hivern, especialment els de l’etapa infantil, i es reduiran les factures de consum.

L’import de l’obra és de 90.757,99€, que s’invertiran en els ponts tèrmics i les filtracions d’aire, a més de la implementació del sistema de regulació de la temperatura per zones. Així, es prioritzaran les zones ocupades, com les aules i les oficines, i es deixaran en un segon terme les zones comunes, els passadissos i les àrees d’ús temporal com el gimnàs o el menjador. A més, es farà una actuació més complerta a l’aula de parvulari que aquest curs ha correspost a P5B per solucionar els problemes actuals. 

Arxivat a: General
Escola Sant Martí
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/07/2020 a les 11:38h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona