CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_cireres3
Portada > Actualitat > Notícies > Els alumnes de l’Institut participaran en un projecte de servei a la comunitat

Els alumnes de l’Institut participaran en un projecte de servei a la comunitat

28/07/2016

La iniciativa pretén que els joves realitzin accions de compromís cívic al llarg de la seva vida escolar sense cap contraprestació

L’Ajuntament ha signat un conveni de col·laboració amb el Departament d’Ensenyament que permetrà dur a terme un projecte de servei comunitari que està previst desenvolupar a l’Institut de Secundària durant el curs 2016-2017. Un grup d’alumnes de tercer o quart d’ESO participarà en aquesta iniciativa que vol garantir que els estudiants, al llarg de la seva trajectòria escolar, experimentin accions de compromís cívic en benefici de la ciutadania. Aquests no rebran cap contraprestació ni retribució econòmica. El projecte es desenvoluparà a l’escola bressol municipal El Serralet. 

El conveni signat amb la Generalitat, vigent fins a finals de l’any 2017, preveu la creació d’una  Comissió Impulsora de Servei comunitari que estarà formada per diferents agents de la comunitat educativa i presidida pel director/a dels Serveis Territorials d’Ensenyament o la persona en qui delegui. Actuarà com a vicepresident l’alcalde o el regidor en qui delegui. La funció d’aquesta comissió serà la de diagnosticar les necessitats específiques del territori, elaborar propostes d’actuació, promoure i facilitat la participació dels centres educatius en el projecte i, finalment, fer una valoració dels resultats.

Arxivat a: General
Secció Institut Torrelles
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/02/2021 a les 12:58h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona