CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_cireres3
Portada > Actualitat > Notícies > La Festa Hawaiana centra la programació d’agost al Xiringuito

La Festa Hawaiana centra la programació d’agost al Xiringuito

03/08/2016

Els dimecres s’organitzen les Nits de sèries i els dissabtes es fan diferents tornejos esportius

El Xiringuito del CEM Can Coll ha organitzat una gran diversitat d’activitats per aquest estiu, durant el dia i també a la nit, quan la piscina ja està tancada. El centre de la programació del mes d’agost és la festa Hawaiana, que se celebrarà el proper dissabte 6 d’agost a les 23h de la nit. L’espai estarà ambientat amb flors i decoracions de colors i hi haurà còctels, sorpreses i música per ballar fins les 3h.

A banda de la festa, la programació també inclou les Nits de sèries els dimecres a les 22h, i els tornejos esportius els dissabtes, de bàsquet, vòlei i ping pong durant tot el dia. A més, també s’han organitzat un concurs de truites, el Dia de la Joventut, el proper dia 12 d’agost, i el 31 d’agost serà el Dia de la Solidaritat. El Xiringuito també ofereix tallers per als nens i activitats culturals com una xerrada sobre Gàmbia.

Arxivat a: General
Xiringuito

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 11/08/2020 a les 11:04h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona