CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Notícies > L’escola bressol El Serralet implantarà bolquers reutilitzables el proper curs

L’escola bressol El Serralet implantarà bolquers reutilitzables el proper curs

25/08/2016

El projecte suposa beneficis per a la salut dels infants i el medi ambient sense comportar un cost addicional per les famílies

Aquest proper curs, l’escola bressol El Serralet iniciarà un nou projecte de bolquers reutilitzables que s’implementarà amb tots els alumnes del centre. L’ús d’aquests bolquers suposa beneficis tant per a la salut dels infants com per al medi ambient, sense que comporti cap cost addicional per a les famílies.

Els bolquers reutilitzables estan fets de teixits naturals, no contenen cap producte químic, són adaptables a infants de diferents edats i permeten reduir notablement la quantitat de residus que genera l’escola bressol. Un servei de bugaderia recollirà els bolquers bruts, els rentarà i assecarà i els retornarà al centre, assegurant les condicions higièniques i sanitàries necessàries.

El projecte està impulsat per les regidories de Medi Ambient i Educació de l’Ajuntament de Torrelles, amb el suport de la Fundació per a la Prevenció de Residus i una subvenció de l’Agència de Residus de Catalunya. A principis de curs, les famílies seran convocades a una xerrada informativa per conèixer tots els detalls del projecte i resoldre els dubtes. 

Arxivat a: General
Bolquers reutilitzables
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2021 a les 12:42h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona