CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cirerers
Portada > Actualitat > Notícies > L’esport torrellenc inicia la temporada 2016-17

L’esport torrellenc inicia la temporada 2016-17

13/09/2016

Els clubs i entitats del municipi comencen els entrenaments pensats per als infants en edat escolar

Coincidint amb la tornada a l’escola, també arrenquen la temporada les escoles i clubs esportius del municipi, tornant als entrenaments i a les competicions. A Torrelles, la varietat d’esports a practicar és molt gran i adaptable a tots els gustos i necessitats. A Can Roig hi entrenen la Unió Esportiva Torrelles, que es dedica a la pràctica del futbol, el futbol sala i el bàsquet; l’escola d’handbol, per a nens i nenes fins a 4t de primària; el Club Patí Torrelles, que ensenya l’hoquei patins; i els Legends, que es dediquen al futbol americà i el flag. Alguns d’ells fan portes obertes aquesta setmana.

A més, hi ha l’escola de tennis, que ofereix classes de diferents nivells per a infants i adults; o l’entitat Tot gimnàstica, que es dedica a la gimnàstica, els steps, l’aeròbic o els pilates, a més  de classes de mama-gim per a mares i nadons com a novetat d’enguany. També hi ha el Taekwondo-Torrelles que fa classes de defensa personal als gimnasos de les dues escoles.

Per consultar l’oferta sencera dels clubs de Torrelles, pots visitar la pàgina d’entitats.

Arxivat a: General
camp futbol
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/07/2020 a les 12:37h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona