CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Notícies > Tret de sortida a les activitats i cursos de les entitats torrellenques

Tret de sortida a les activitats i cursos de les entitats torrellenques

14/09/2016

Dansa, música, literatura, idiomes, noves tecnologies, informàtica o manualitats conformen l’oferta cultural i lúdica del municipi

Torrelles té una gran oferta d’activitats lúdiques i cursos formatius impulsats pels serveis municipals o per entitats culturals o socials. Una de les més actives és l’Ateneu Torrellenc, que engloba Som puntaires, un curs de puntes de coixí; Maracatú, l’escola de percussió afrobrasilera; l’espai de dansa, les acrobàcies i els aeris d’Enlaire, l’Esbart Sant Martí, la Coral Amadeu Vives, infantil i d’adults; l’Espai musical Tempo i Sensedrama Aula de teatre.

A més, hi ha entitats dedicades a la gent gran, com l’espai de la Gent Gran de Can Sostres, gestionat per l’Ajuntament. El Punt Òmnia també ofereix cursos i assessorament sobre noves tecnologies, especialment dirigits a la gent gran. Per altra banda, el casal jove La Troka es dirigeix als joves a partir de 16 anys.

Les activitats culturals les capitaneja la Biblioteca, que organitza tres grups de conversa (en català, anglès i francès) i diversos clubs de lectura, per a nens, en anglès i majors de 65 anys. L’oferta la complementa l’associació de dones Pla de Bruixes, amb una àmplia diversitat de cursos, l’Espai Nadó i l’AMPA de l’escola Sant Martí.

Podeu consultar l’oferta sencera, a l’enllaç adjunt.

Arxivat a: General
Cursos per a la Gent Gran a Can Sostres
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/10/2020 a les 09:58h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona