CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_florcirerer2
Portada > Actualitat > Notícies > Prop de 800 alumnes inicien el curs escolar a Torrelles

Prop de 800 alumnes inicien el curs escolar a Torrelles

15/09/2016

El municipi ha aconseguit mantenir les tres línies de P3 entre les dues escoles tot i la baixada de la demanda

Aquest dilluns, 12 de setembre, prop de 800 alumnes torrellencs van començar el curs escolar als centres d’infantil, primària i secundària. En total, van ser 179 alumnes a l’etapa infantil (65 a l’escola Can Coll i 114 a Sant Martí), 413 a primària (156 a Can Coll i 257 a Sant Martí) i 205 a secundària, a l’Institut de Torrelles. Tot i la disminució de la demanda a P3 (per la baixada de la natalitat), el municipi ha aconseguit mantenir les tres línies a les dues escoles per aquest curs.

En el cas de l’infantil i la primària, des del primer dia ja s’ha començat amb l’horari habitual de classe, de 9 a 12:30h i de 15 a 16:30h, amb el servei de menjador per als alumnes que el tinguin sol·licitat. A l’ESO, però, les classes no han començat fins dimarts 13 de setembre, de 8 a 14:30h.

Enguany, els estudiants de l’escola Sant Martí han iniciat el curs amb una novetat important, i és que durant l’estiu s’han dut a terme diverses obres al centre per millorar el sistema de calefacció i aïllament, de tal manera que es guanyi en confort dels nens i nenes i en eficiència energètica i estalvi. 

Arxivat a: General
Escola Sant Martí
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/02/2021 a les 12:58h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona