CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_abella
Portada > Actualitat > Notícies > Tot a punt per celebrar la Festa Major de Sant Martí

Tot a punt per celebrar la Festa Major de Sant Martí

27/10/2016

Ja s’ha publicat el programa, amb una trentena d’actes que inclouen el Correbous i la inauguració del carrer de la Tal·lara

Torrelles ja ho té tot enllestit per la Festa Major de Sant Martí, la petita de les dues que celebra cada any el municipi. Una trentena d’actes conformen el programa que ja s’ha publicat, i on no hi falten els clàssics de la festa com el Correbous, que enguany se’n celebrarà la 8a edició; el taller d’esteladors o el ball d’envelat amb el sopar popular.

Enguany la festa començarà el 5 de novembre, amb els actes previs, i s’allargarà fins el 20 de novembre, amb la commemoració dels 50 anys de l’Esbart de Sant Martí. Tot i així, el cap de setmana més fort serà de l’11 al 13 de novembre, que inclou el divendres, festiu a Torrelles. Una de les novetats d’aquest any serà la inauguració del nou carrer de la Tal·lara el mateix diumenge 13. El programa el completen espectacles i activitats infantils.

Concurs a instagram

Les xarxes socials també tindran un paper destacat a la festa i és que l’Ajuntament ha organitzat un concurs a instagram on conviden tothom a fer-se una foto amb un Martí o una Martina i posar-li l’etiqueta #FMSantMartí2016.

Arxivat a: General
Festa Major de Sant Martí 2016

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 16/04/2021 a les 11:34h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona