Tot a punt per celebrar la Festa Major de Sant Martí

Dijous, 27 d'octubre de 2016 a les 00:00
Ja s’ha publicat el programa, amb una trentena d’actes que inclouen el Correbous i la inauguració del carrer de la Tal·lara

Torrelles ja ho té tot enllestit per la Festa Major de Sant Martí, la petita de les dues que celebra cada any el municipi. Una trentena d’actes conformen el programa que ja s’ha publicat, i on no hi falten els clàssics de la festa com el Correbous, que enguany se’n celebrarà la 8a edició; el taller d’esteladors o el ball d’envelat amb el sopar popular.

Enguany la festa començarà el 5 de novembre, amb els actes previs, i s’allargarà fins el 20 de novembre, amb la commemoració dels 50 anys de l’Esbart de Sant Martí. Tot i així, el cap de setmana més fort serà de l’11 al 13 de novembre, que inclou el divendres, festiu a Torrelles. Una de les novetats d’aquest any serà la inauguració del nou carrer de la Tal·lara el mateix diumenge 13. El programa el completen espectacles i activitats infantils.

Concurs a instagram

Les xarxes socials també tindran un paper destacat a la festa i és que l’Ajuntament ha organitzat un concurs a instagram on conviden tothom a fer-se una foto amb un Martí o una Martina i posar-li l’etiqueta #FMSantMartí2016.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:13