CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Notícies > El Ple de l’Ajuntament demana que no s’instal·lin els comptadors telegestionables

El Ple de l’Ajuntament demana que no s’instal·lin els comptadors telegestionables

18/11/2016

La corporació també aprova mocions de suport als ens locals i electes investigats pel sobiranisme

Dijous 17 de novembre es va celebrar el Ple ordinari de l’Ajuntament, que va aprovar per unanimitat la paralització preventiva de la instal·lació dels comptadors telegestionables. La moció considera que afecta a la salut de les persones, que suposa una falta de la protecció de dades personals i que no compleixen amb la lliure competència. És per això que demana als governs que la seva instal·lació sigui opcional i que es puguin restituir els antics comptadors.

A més, el Ple també va aprovar una altra moció en què es mostra el suport a la convocatòria d’un referèndum a Catalunya, a fomentar el debat sobre el procés constituent i a tots els Ajuntaments, com el de Torrelles, i càrrecs electes investigats per processos relacionats amb el sobiranisme. En la mateixa sessió, es va donar compte de l’expulsió del grup municipal d’ERC als regidors Carles Beltrán i Maria Carmen Jara, que passen a ser regidors no adscrits i per tant, desapareix el grup d’ERC al consistori. 

Arxivat a: General
Ajuntament
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 15:01h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona