CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
boira hivern
Portada > Actualitat > Notícies > El correbous, el taller d’esteladors i la inauguració del carrer de la Tal·lara, èxits de la Festa Major de Sant Martí

El correbous, el taller d’esteladors i la inauguració del carrer de la Tal·lara, èxits de la Festa Major de Sant Martí

21/11/2016

Els torrellencs es bolquen en la festa petita del municipi

La Festa Major de Sant Martí ha deixat de ser una festa petita gràcies a la gran participació i vinculació que hi han demostrat els torrellencs en aquesta darrera edició que s’acaba de tancar, a l’espera del teatre a l’Ateneu Torrellenc que se celebrarà el cap de setmana vinent. La valoració que se’n fa és molt positiva, sobretot d’actes com el Correbous, tot un fenomen per a petits i grans; el taller d’estelladors, que demostra que la ciutadania es prepara amb ganes pel concurs de Sant Pau; i la inauguració del carrer de la Tal·lara amb una ballada.

Els dies previs a la festa ja es van escalfar motors amb activitats com la 28a festa de Sant Martí de Porres al Tabor, amb 150 persones; el taller de cuina de l’Ada Parellada o l’espectacle infantil Draps, amb gran afluència de públic. Dins el cap de setmana de Festa Major, van destacar la Recicleta Music Band, el sopar popular, que va desafiar el fred amb estufes exteriors, l’espectacle de màgia o la xerrada de Lluís Llach. La celebració dels 50 anys de l’Esbart es va desenvolupar amb les entrades esgotades des de feia més d’una setmana. 

Arxivat a: General
Festa Major de Sant Martí 2016
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 15:01h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona