Torrelles se solidaritza amb la Marató al voltant de les activitats esportives

Dilluns, 28 de novembre de 2016 a les 00:00
El cap de setmana del 3 i 4 de desembre se celebrarà un torneig de futbol i el mateix dia de la Marató hi ha prevista una caminada familiar

Un any més, Torrelles es bolca amb la Marató de TV3 i ha organitzat diversos actes per recaptar diners que aniran destinats a la investigació de les lesions medul·lars traumàtiques i l’ictus. El cap de setmana del 3 i 4 de juny, la Unió Esportiva Torrelles ha programat el II torneig de futbol en què hi participen equips coneguts com el FC Barcelona, l’Espanyol o el Gimnàstic de Tarragona, a més de venir equips d’altres indrets com Saragossa. Les entrades per assistir com a públic al torneig tenen un preu de 2€.

El mateix dia que se celebra la Marató, el 18 de desembre, l’AFA de Can Coll i l’AMPA de Sant Martí han organitzat una caminada familiar solidària de 5km amb sortida a l’escola Can Coll i una botifarrada l final del recorregut. A més, han planificat el sorteig d’una panera de productes saludables. Per part seva, el casal d’avis de Torrelles també recaptarà diners per la Marató, que s’afegiran al pot comú del municipi. 

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:13