Puig reclama més serveis i inversions de la Generalitat a Torrelles

Dijous, 29 de desembre de 2016 a les 00:00
L’alcalde de Torrelles ha traslladat les actuacions prioritàries pel municipi al delegat del govern en la seva visita a l’Ajuntament

L’alcalde de Torrelles, Ferran Puig, acompanyat d’alguns regidors de govern, ha rebut aquest dijous al matí la visita del delegat del govern català a Barcelona, Miquel Àngel Escobar, a qui ha reclamat més serveis i inversions per al municipi. Durant la reunió, s’han tractat temes com el pagament del deute de la Generalitat amb el poble, l’ampliació de la biblioteca, el tancament del poliesportiu municipal o la millora dels ajuts a la dependència.

Puig ha aprofitat sobretot per reclamar al delegat la construcció pendent de l’edifici de l’Institut, la millora del transport públic, amb una llançadora als FGC i la prolongació de l’autobús a l’Hospital de Sant Boi o un servei de llevadora i de recollida d’animals. A més, l’alcalde torrellenc també ha demanat suport per impulsar diversos projectes com l’acompanyament al petit comerç, la protecció i el foment de l’espai forestal i l’activitat agrícola, el desplaçament temporal del camió de bombers al Centre Municipal d’Emergències o la compra d’un vehicle per l’associació de voluntaris.

Després de la reunió, el delegat territorial de la Generalitat ha pogut signar al llibre d’honor de l’Ajuntament de Torrelles. 

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:13

Imatges