Torrelles viu una nit màgica

Dilluns, 9 de gener de 2017 a les 00:00
Centenars de persones van acompanyar Ses Majestats Els Reis d’Orient en el seu recorregut pels principals carrers de la vila

El passat dijous dia 5 de gener Torrelles va viure una de les nits més màgiques de l’any. Ses Majestats Els Reis d’Orient van visitar el municipi acompanyats d’una comitiva que va recórrer els principals carrers del poble. Els actes, però, van començar molt abans, a dos quarts de set de la tarda, amb el sorteig de la campanya de Nadal organitzada des de la regidoria de Promoció Econòmica. El guanyador d’aquesta iniciativa, va ser l’Enric Górriz Dot.

Posteriorment, els membres del grup dels Negres del Centre d’Esplai Arc de Sant Martí van explicar als presents el conte del fanalet de Torrelles a l’escenari de la plaça de l’Ajuntament. Va ser en finalitzar aquesta història quan van començar a repicar les campanes anunciant l’arribada de Melcior Gaspar i Baltasar. Famílies senceres es van apropar a la plaça de l’Església per a veure les llums de les carrosses que s’acostaven.

La Cavalcada de Reis va finalitzar cap a dos quarts de nou del vespre a la plaça de l’Ajuntament on Ses Majestats, acompanyats dels patges, van ser rebuts per l’alcalde de Torrelles que els hi va donar la benvinguda. Els infants van poder lliurar la carta als Reis d’Orient en mà fins a les 22 hores, moment en que Melcior, Gaspar i Baltasar es van retirar per començar a repartir els regals per totes les llars. 

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:13