La torrellenca Bet Peropadre participa al raid solidari Uniraid 2017

Divendres, 20 de gener de 2017 a les 00:00
L’objectiu és el de fer arribar material a diferents regions del Marroc molt desafavorides

L’Uniraid és un esdeveniment solidari i aventurer per a estudiants universitaris d’entre 18 i 28 anys que els porta a seguir un circuit pel Marroc de nou dies. La torrellenca Bet Peropadre hi participarà enguany amb l’objectiu de fer arribar material necessari a les regions més desfavorides del país, per tal de millorar la seva qualitat de vida.

Per aconseguir aquest objectiu, busca la col·laboració i implicació de tota la ciutadania, i és per això que el Dia de la Pau oferirà una xerrada divulgativa als estudiants de l’Institut de Torrelles, per tal de sensibilitzar-los sobre una realitat social poc visible. A més, l’Ajuntament li ha concedit una subvenció de 250 € per al projecte. Després del viatge, oferirà una xerrada a la Biblioteca municipal per explicar les seves vivències.

Un dels requisits de participació a l’Uniraid és fer-ho amb un cotxe de més de 20 anys. L’equip de la Bet serà a l’Exposició de vehicles de diumenge 22 de gener el marc de la Festa Major de Sant Pau, amb el cotxe que els acompanyarà al Marroc.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:13