CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cirerers
Portada > Actualitat > Notícies > L’escola bressol El Serralet comença a implantar els bolquers reutilitzables

L’escola bressol El Serralet comença a implantar els bolquers reutilitzables

10/02/2017

El projecte s’iniciarà com a prova pilot amb les famílies de P1 que s’hi vulguin sumar de manera voluntària

Aquest curs 2016-17, l’escola bressol municipal El Serralet ha iniciat un nou projecte d’implantació de bolquers reutilitzables, per tal de reduir la generació de residus i disminuir el cost per a les famílies. Aquests bolquers estan fets de teixits naturals i no contenen cap producte químic. Es poden rentar i tornar a ser utilitzats i tenen una vida mitjana de 5-6 anys. A més, eviten irritacions i al·lèrgies. En contraposició, els bolquers d’un sol ús no poden ser reciclats i tarden més de 200 anys en desintegrar-se completament. Es calcula que un infant pot utilitzar-ne més de 2.000, que suposen 850-1.100 kg de residus no reciclables.

El projecte de bolquers reutilitzables s’ha implantat com a prova pilot amb les famílies de P1 que vulguin participar-hi. Un servei de bugaderia s’emportarà els bolquers bruts per rentar-los a més de 60 graus i amb detergents ecològics. A més, s’ofereix als pares la possibilitat de facilitar-vos bolquers perquè també els utilitzin a casa. La intenció de l’escola és que el projecte es vagi ampliant a la resta de cursos i a la totalitat dels infants del centre. 

Arxivat a: General
Projecte de bolquers reutilitzables
Presentació de la iniciativa a les famílies
Presentació de la iniciativa a les famílies

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2021 a les 12:42h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona