CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Notícies > Les escoles i instituts celebren jornades de portes obertes

Les escoles i instituts celebren jornades de portes obertes

16/02/2017

Els pares i els futurs alumnes podran conèixer les instal·lacions i el projecte educatiu entre finals de febrer i març

Abans que comenci el procés de matriculació per al curs 2017-2018, les escoles i l'institut de Torrelles celebren jornades de portes obertes, per tal que els futurs alumnes i les seves famílies puguin conèixer les instal·lacions, conèixer el projecte educatiu del centre i parlar amb els docents. L'Institut serà el primer, el proper dimarts 21 de febrer a les 18h de la tarda. L'escola Can Coll ho farà l'1 de març, a les 9:30 i les 15:15h, i la de Sant Martí el 15 de març, en el mateix horari. Més tard és el cas de l'escola bressol municipal El Serralet, ja que el període d'inscripció és més tard. Serà el dia 27 d'abril.

El calendari de matriculació escolar per al curs vinent estableix que la presentació de sol·licituds es podrà fer del 23 de març al 4 d'abril per al segon cicle d'educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria. En el cas de l'escola bressol serà del 2 al 12 de maig i pel Batxillerat, del 16 al 24 de maig.

Arxivat a: General
Secció Institut Torrelles
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/02/2021 a les 12:58h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona